storelen

Als uw kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen, of als uw thuissituatie (tijdelijk) niet ideaal is voor uw opgroeiende kind, vraagt uw kind om een andere benadering. Samen met u kijkt Op Maat naar wat u en uw kind nodig hebben en past de begeleiding hierop aan.

Wanneer?

Bij een individuele begeleiding van uw kind of bij een groepsbehandeling adviseert Op Maat altijd extra ouderbegeleiding. Ouders kennen hun kind het beste en brengen de meeste tijd met hem door. Het is daarom belangrijk dat u als ouders goed geïnformeerd wordt over de behandeling en dat u handvatten krijgt aangereikt waarmee u uw kind thuis kunt begeleiden.

Samen

Samen met u kijkt Op Maat naar welke andere belangrijke mensen rondom uw kind betrokken moeten worden, zodat uw kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Denk hierbij aan een schoolgesprek, gezinsgesprek of een gesprek met andere betrokken hulpverleners.

Cookies en privacy

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven. Je kan hier meer over lezen in de privacyverklaring.