Adresgegevens

Op Maat maakt onderdeel uit van “praktijk de Matenhoek”.

Molenmakershoek 17
7328 JK  Apeldoorn
Telefoon: 06-17926375
E-mail: praktijk@opmaatapeldoorn.nl

Contact opnemen

Je naam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Je bericht*

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)


op-maat-apeldoorn-contact-anastasia-smith-v1

Openingstijden

Ester Beersma-Simons werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op vrijdag is de secretaresse Anastasia Smith aanwezig van 8.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn dan telefonisch goed bereikbaar.

Op de andere dagen zijn wij moeilijker telefonisch bereikbaar. U kunt een voicemail achter laten of een mail sturen via het contactformulier op de website of de cliëntenlogin. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

op-maat-apeldoorn-contact-v1

Bij spoed

Indien zich onder kantoortijden een situatie voordoet waarbij u acuut hulp nodig heeft, kunt u mij bereiken op mijn privémobiel 0633763973. Mocht u mij desalniettemin niet te pakken krijgen, kunt u contact opnemen met uw huisarts. Mocht deze situatie zich buiten kantoortijden voordoen kunt u de huisartsenpost bellen, die u na inschatting kan doorverwijzen naar de crisisdienst.

Cookies en privacy

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven. Je kan hier meer over lezen in de privacyverklaring.