op-maat-apeldoorn-praktisch-aanmelden-v1

Overleg

Verwijzers, ouders en jongeren kunnen rechtstreeks contact met Op Maat opnemen om te overleggen. U kunt hiervoor bellen (0617926375) of het contactformulier invullen.

Aanmelding

Indien het tot een aanmelding komt, hebben wij personalia gegevens van uw kind nodig om een dossier aan te maken. Deze kunt u beveiligt mailen via de cliëntenlogin.

Zoals u kunt lezen bij vergoedingen en de behandelovereenkomst is voor een vergoeding van de zorg altijd een verwijzing van de huisarts, medisch specialist of het CJG noodzakelijk.

Wachttijden

Helaas is het aantal aanmeldingen vaak zo groot dat wij niet altijd direct plaats hebben. U kunt contact opnemen voor informatie over de actuele wachttijd. Op dit moment heeft de praktijk helaas een cliëntenstop. April 2019 zullen we hier opnieuw naar kijken.

Cookies en privacy

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven. Je kan hier meer over lezen in de privacyverklaring.